Programi
Cjenik
Cjenik Albert
Korisnici
Servis
Novosti Arhimed
Novosti Albert
Download
Kontakt
Linkovi
Zanimljivosti

 

Pogledajte:

Korisnička podrka i razvoj - PRO ET CONTRA

 

servis   

Jamstveni rok na programe je godina dana. U tom razdoblju pomoć je besplatna. Nakon isteka jamstvenog roka moe se sklopiti ugovor o korisničkoj podrci i razvoju programa i za vrijeme trajanja ugovora sva pomoć i nove verzije programa su i dalje besplatni. Ukoliko nakon isteka jamstvenog roka niste dogovorili korisničku podrku i razvoj, pročitajte članak "Korisnička podrka i razvoj". Ukoliko nas trebate, podaci za kontakt nalaze se ovdje... Ukoliko neto "zapne" u radu, pomoć je moguća:
 

TELEFONSKI

Nae stručne osobe telefonski će Vam pomoći u radu i rjeavanju svakodnevnih problema.

INTERNETOM

  • Program moete sami nadograditi preko Interneta u samo par klikova miem. Detaljne upute kako se to radi moete skinuti klikom na ovaj link.

  • Ukoliko imate brzi Internet (ADSL), moemo se spojiti na Vae računalo i pomoći Vam u radu. Za Spajanje trebate prvo skinuti pomoćni program TeamViewerQS. Kliknite na naziv programa, izaberite "Save" i spremite ga na desktop svog računala.  Skidanje traje manje od minute i kad je gotovo pokrenite ga sa desktopa i javite nam svoj ID.

  • Vezu moemo uspostaviti i Skype-om (klikom na sljedeći gumb Skype Me! ) i razgovarati kao preko obične telefonske linije, ali besplatno. Ova veza je pogodna za udaljene korisnike i korisnike iz drugih zemalja.

  • Naravno, pomoć je moguća i e-mailom

MODEMOM

Ukoliko nemate brzi internet (ADSL), odgovarajućim programom moemo se povezati s Vaim računalom i pomoći Vam u radu.

DOLASKOM KOD KORISNIKA

Korisnici imaju jamstveni rok na programe od godinu dana. Ukoliko pomoć nije moguća na neki od prethodno navedenih načina, u jamstveni rok uključen je i besplatan dolazak kod korisnika na području Zagreba.
 
     NA VRH | POČETNA | KONTAKT

                          Copyright 2010 FF informatički inenjering d.o.o.  Sva prava pridrana.

 

air max bianche nike air max saldi nike shox rivalry nike huarache scarpe jordan mbt scarpe christian louboutin milano louis vuitton occhiali da sole scarpe louis vuitton louboutin uomo michael kors borse louis vuitton sito ufficiale tiffany gioielli scarpe mbt nike air max bianche nike free run christian louboutin outlet polo ralph lauren prezzo gioielli tiffany polo ralph lauren prezzi nike roshe run louboutin outlet occhiali louis vuitton jordan scarpe borse michael kors spaccio hogan polo ralph lauren uomo